Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on StuntFreaksTeamin henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 20.5.2018. Viimeisin muutos 20.5.2018.

1. Rekisterinpitäjä

StuntFreaksTeam

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Janne Myllyoja, shop@stuntfreaksteam.org, +358 40 753 9348

3. Rekisterin nimi

SFT Shop asiakasrekisteri

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Keräämme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on meidän välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Toisin sanoen et voi tilata verkkokaupastamme tavaroita, jos et anna henkilötietojasi.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat tilaajan nimi, osoite- ja yhteystiedot, tiedot tilatuista tuotteista/palveluista sekä niiden muutoksista, laskutustiedot sekä muut asiakassuhteeseen ja tilattuihin tuotteisiin/palveluihin liittyvät tiedot.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaan suorittaessa tilaus.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Henkilötietojasi vastaanottavat:
- yrityksemme ja sen työntekijät
- maksunvälittäjä, joka vastaanottaa sinulta maksun
- varastoyritys sekä kuljetusyritys, joka kuljettaa tavaran sinulle
- tilitoimisto, joka kirjaa tilauksen kirjanpitoomme
- tilintarkastaja, joka tarkastaa kirjanpitomme
- IT-yritys, joka ylläpitää verkkosivujamme

Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Asiakasrekisterin tietoja säilytetään asiakassuhteen säilymisen ajan. Tilaus-, laskutus- ja maksutietoja säilytetään kuitenkin muun kirjanpitoaineiston tapaan. 

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti (sähköpostitse) rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti (sähköpostitse) rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa). Huomioithan, että sinulla on "oikeus tulla unohdetuksi" vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 1.1.2016 alkaen.
Stunt Freaks Team verkkokauppa myy tuotteita yksityishenkilöille ja yrityksille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. 

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalveluna toimii Checkout Finland, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu, mobiilimaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut.

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Checkout Finland Oy:n ehdot.
http://www.mycashflow.fi/docs/ohje/asetukset/toimitustavat/oletustoimitusehdot
Painamalla Osta-painiketta hyväksyt Stunt Freaks Team -verkkokaupan yleiset ehdot. 

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:
shop@stuntfreaksteam.org

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 2-7päivää. Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Palautusehdot

Viallisilla ja meistä johtuvista syistä virheellisillä tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Stunt Freaks Team on myös korvausvelvollinen toimituksen aikana kadonneista ja vaurioituneista tuotteista. Mikäli tuote on vaurioitunut tai kadonnut palautuksen yhteydessä, vastuu on asiakkaalla.

Palautettavien tuotteiden täytyy olla käyttämättömiä. Mikäli havaitset virheen tuotteessa tai se on vaurioitunut toimituksen yhteydessä, ota ystävällisesti meihin yhteys sähköpostitse tuukka.turtia[at]stuntfreaksteam.org viimeistään 14 vuorokauden sisällä tuotteen saamisesta.

Toimi seuraavasti, mikäli haluat vaihtaa tai palauttaa tilaamasi tuotteen:
1. Ota yhteys asiakaspalveluumme, shop@stuntfreaksteam.org, 14 vuorokauden kuluttua tuotteen saamisesta ja kerro palautuksen syy.
2. Lähetä tuote meille takaisin asiakaspalautuksena. Voit jättää tuotteen veloituksetta mihin tahansa Postin toimipisteeseen tai jättää sen postilaatikkoon.

Palautusosoite:

Asiakaspalautus

Nettivarasto Suomi

Kallionreuna 6 c, 01650 Vantaa

Lunastamaton paketti 

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.

TOIMITUS

Pienlähetykset toimitetaan kirjeenä valitsemasi toimitusosoitteen postilaatikkoon.

Paketit toimitetaan postitse. Saat tilauksesi lähetyksen yhteydessä seurantakoodin, jolla voit seurata lähetyksen kulkua sekä noutaa paketin lähimmästä Postin toimipisteestä tai pakettiautomaatista lähetyksen saavuttua.

Matkahuollon kautta toimitettavissa lähetyksissä valitset sinulle sopivimman Matkahuollon toimipisteen ja tuote toimitetaan sinne.

Tilaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Tuotteiden toimitusaika on 2-3 arkipäivää. Mikäli tuote on loppunut varastosta, on sen toimitusaika 14 päivää.

TOIMITUSKULUT


Pienlähetyksellä toimitettavien tilausten toimituskulu on 3,9€. Smartpostilla toimitettavien tuotteiden toimituskulu on 5,9€. Postipaketissa toimitettavien tuotteiden toimituskulu on 7,9€. Matkahuollolla tilattavien tuotteiden toimituskulu on 5,9€. Postiennakolla tilattaviin tuotteisiin tulee 4,3€ postiennakko lisä. Lopulliset, tilauksen maksutavasta ja yhteishinnasta riippuvat toimituskulut näet verkkokaupan kassalla ennen tilauksen tekemistä.

HINNAT JA ARVONLISÄVERO


Kaikki Stunt Freaks Team -verkkokaupan hinnat sisältävät 24% arvonlisäveron. Hinnat ja ehdot ovat voimassa toistaiseksi.

PALAUTUSEHDOT


Muista kiinnittää erityistä huomiota siihen, että syötät tilatessasi oikeat tuotteet ja tiedot. Hyvitämme ja vaihdamme ainoastaan tuotteet, joissa on meistä johtuvia suunnittelu- tai valmistusvirheitä sekä kuljetuksen aikana vaurioituneet tuotteet.

TUOTTEIDEN VAIHTO JA PALAUTUS


Viallisilla ja meistä johtuvista syistä virheellisillä tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Stunt Freaks Team on myös korvausvelvollinen toimituksen aikana kadonneista ja vaurioituneista tuotteista. Mikäli tuote on vaurioitunut tai kadonnut palautuksen yhteydessä, vastuu on asiakkaalla. Palautettavien tuotteiden täytyy olla käyttämättömiä. Mikäli havaitset virheen tuotteessa tai se on vaurioitunut toimituksen yhteydessä, ota ystävällisesti meihin yhteys sähköpostitse shop[at]stuntfreaksteam.org viimeistään 14 vuorokauden sisällä tuotteen saamisesta.

Toimi seuraavasti, mikäli haluat vaihtaa tai palauttaa tilaamasi tuotteen:
1. Ota yhteys asiakaspalveluumme 14 vuorokauden kuluttua tuotteen saamisesta ja kerro palautuksen syy.
2. Lähetä tuote meille takaisin asiakaspalautuksena. Voit jättää tuotteen veloituksetta mihin tahansa Postin toimipisteeseen tai jättää sen postilaatikkoon.

Palautusosoite:
Stunt Freaks Team Oy
Rautakyläntie 1
41900 Petäjävesi

3. Liitä asiakaspalautukseesi mukaan tiedot tilausnumerostasi sekä tuotteessa ilmenneistä virheistä. Ilmoita myös minkä kokoisen tai mallisen korvaavan tuotteen haluat (esim. jos toimitettu paita on eri kokoa kuin tilattu tuote). Mikäli haluat tilauksestasi rahat takaisin, muista myös liittää mukaan tilitietosi. Kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet asiakaspalautuksesi, lähetämme sinulle postitse korvaavan tuotteen veloituksetta. Mikäli olet pyytänyt rahojesi palautusta, maksamme summan takaisin tilillesi 14 vuorokauden kuluessa.

TUOTTEIDEN PAINOLAATU


Toimitetut tuotteet saattavat poiketa hieman värisävyiltään verkkokaupan tuotekuvista. Mahdolliset sävyerot johtuvat näyttöjen väri- ja kirkkaussäädöistä sekä painoteknisistä rajoituksista.